Transport si retururi

MODALITATE DE LIVRARE SI PLATA
Timpul maxim de livrare este de 14 zile lucratoare deoarece produsele se aduc pe comanda, iar pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face in 1-5 zile.
Un e-mail cu toate informatiile este expediat catre client dupa plasarea comenzii.
Livrarea tuturor produselor se face curier rapid si anume firma de curierat DPD
Costul transportului este de 16.99 RON  in orice oras din Romania si in localitatile din aria de livrare a firmei DPD.

Pentru comenzi mai mari de 199.00 RON, transportul este GRATUIT.
Plata este ramburs, la primirea coletului.

CONDITII DE RETUR - E OK SA TE RAZGANDESTI

Emababy.ro stie ca este dificil ca toti clientii sa fie 100% multumiti si ca vor exista cazuri in care acestia vor dori sa returneze produsele achizitionate de la noi.
Intelegem acest lucru si va propunem cele mai avantajoase solutii in cazul in care dintr-un motiv sau altul doriti sa returnati produsele.


Conditiile in care le puteti returna sunt:

1. Renuntarea produselor cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014)
Daca produsul comandat nu este pe placul dvs. il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea unui motiv si fara penalitati, clientul suportand costul returului.
Dreptul la retur gratuit il au atat persoanele fizice cat si persoane juridice care:
- au primit comanda/produse gresite
- au primit produse care prezinta defecte
Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 de zile de la retur doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat in colet/pe email/
Acesta este cea mai sigura si rapida metoda prin care va putem returna banii.
Returul NU este gratuit in cazul comenzilor gresite de clienti sau in cazul schimbului de produse. In acest caz returul va fi suportat de client si poate fi expediat la adresa noastra cu firma de curierat DPD.

Costul transportului este standard 16,99 ; va fi suportat de client, si se va scadea din valoarea sumei de returnat.

Va rugam sa ne anuntati fie telefonic la nr de telefon 0774559456 , sau pe adresa noastra de mail contact@emababy.ro

NU acceptam retururile prin POSTA si nu livram prin posta.

Condiţiile de returnare a produselor cumpărate online - conform legii

- Conform prevederilor OG. Nr. 130/2000 „consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunul motiv".
- Cumpărătorul trebuie să achite doar costurile de livrare.
- Consumatorul are dreptul să notifice comerciantul în scris că renunţă la cumpărare. Nu trebuie să invoce vreo prevedere anume, ci doar să trimită înapoi produsul. Acesta nu trebuie să fie stricat sau deteriorat. Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdărite, spălate, modificate sau purtate (cu excepţia probării lor) şi că orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte.
- De la momentul returnării produsului, comerciantul are la dispoziţie 14 de zile pentru a returna banii. Cele 14 de zile încep să curgă de la data returnării produsului.